+421 918 727 747

Kde umiestniť kamene

Najčítanejšie články

Prinášame nápady a miesta na vystavenie prírodných kryštálov za účelom lepšej domácej energie.

— Chodba —

Vhodné kryštály sú Obsidián, Ruženín, Turmalín.

V chodbe ide o očisťovanie vzduchu a vytvorenie energizujúceho priestoru, nie len o vytvorenie útulnej a bezpečnej atmosféry pre hostí, ktorí vstupujú do vášho domova. Chodby spájajú každý obývací priestor v dome a energie v nich môžu ovplyvňovať emocionálny blahobyt počas celého dňa. Keďže chodby sú tvorené zväčša zo stien, najlepším miestom na vystavenie kryštálov je na stenách v rámci obrazov alebo na poličkách. Odporúčame vyuzit očisťujúcu energetizujúcu silu kameňov, ako je čierny Obsidián alebo Ruženín.

— Kúpeľňa —

Obsidián, Ruženín, Ametyst

Akúkoľvek negatívnu energiu, ktorú človek mohol absorbovať počas spánku, je možné neutralizovať vďaka očistným kameňom, akým je napríklad Ametyst. Odporúčame umiestniť kameň na kúpeľňový pult tak, ako by ste umiestňovali bežný dekoračný predmet. Ametyst sa zvlášť hodí na to, aby poslúžil ako krásna dekorácia, ale aj ako spôsob čistenia energetického pola.

— Obývacia izba —

Celestín, Angelit, Ametyst

Tajomstvo pri zariaďovaní domu s kryštálmi? Nezamýšľajte sa nad tým príliš dlho. Na energii kryštálov je niečo neodolateľné a bez ohľadu na to, či veríte, že prinášajú liečivú energiu, ich estetická hodnota je nepopierateľná. Kamene ako Celestín, Angelit a Ametyst môžu podporovať relaxáciu, ale z hľadiska estetiky samotnej, každý z týchto kryštálov prináša dokonalú kombináciu farby a textúry na stolíkoch, konferenčných stolíkoch a knižniciach.

— Spálňa —

Citrín, Celestín, Ametyst

Spálňa je miestom, kde strávite väčšinu času, je miestom fyzického a duševného oddychu. Ametyst a Angelit sú ideálne pre tento osobitný priestor, pôsobia upokojujúco svojím vzhľadom, vyžarovaním a pocitom.

Ak chcete zvýšiť liečivú atmosféru v spálni, odporúčame kombinovať Ametyst s Citrínom.

— Kancelária —

Krištáľ, modrý Zafír, Tyrkys

Kancelária je miesto, kde sa naplno prejavuje vaša kreatívna sila. Modrý Zafír, Krištáľ a Tyrkys sú obľúbené pre svoju schopnosť energetizovať priestor, sú najlepšími spoločníkmi pre počítač, stôl, lampu, či skrine. Umiestnite ich na miesta, ktoré najčastejšie používate, napríklad na vrch stohu papierov (ako papierová váha) alebo do zásuvky stola. Zatiaľ čo energetické vlastnosti sú dôležité, rovnako dôležité sú aj farby: pozerať sa na veci, ktoré považujete za krásne, môže podporovať kreativitu viacerými spôsobmi.