+421 918 727 747

Ako si vybrať ten správny kryštáľ ?

Najčítanejšie články

V našom blogu vám radi poradíme, ako si vybrať ten správny kryštál pre vás alebo vašich blízkych. Pomôžeme vám rozšíriť si vašu zbierku kameňov a ak neviete ako začať, nasledujte naše rady a triky.

Okrem toho, že si týmto spôsobom rozšírite svoje vedomosti o účinkoch vzácnych kameňov, prinesiete si do svojho domova alebo kancelárie ich krásu, silu a energiu.

Každý vzácny kameň má svoje jedinečné vlastnosti a schopnosti. Napríklad Ametyst je považovaný za kameň pokoja a vyrovnanosti. Jeho energetické vibrácie majú upokojujúci účinok a pomáhajú zmierniť stres a úzkosť.

Niektoré kamene sú spojené s určitými čakrami a energetickými centrami v tele. Napríklad Tyrkys sa tradične spojuje s krčnou čakrou a podporuje komunikáciu a sebavyjadrenie. Ruženín je často používaný na otváranie srdcovej čakry a posilňovanie lásky a sebaakceptácie.

Okrem toho, že kamene ovplyvňujú našu energiu, sú tiež často používané pri meditácii a rituáloch. Ich prítomnosť môže pomôcť uvoľniť myseľ, hlbšie sa spojiť s vnútorným sebou a dosiahnuť stav rovnováhy a harmónie.

Vzácne kamene a kryštály majú teda v duchovnej a liečebnej oblasti široké využitie. Je dôležité mať na pamäti, že ich účinok môže byť individuálny a závisí od osoby a jej energetického systému. Pri výbere a používaní týchto kameňov je vhodné si uvedomiť ich vlastnosti a poradiť sa s odborníkom, aby ste mohli využiť ich potenciál na plno.

Výhodou online nákupu kameňov je, že si ich môžete prezrieť z pohodlia vášho domova kedykoľvek. Každý kameň fotíme osobitne, nakoľko každý jeden je jedinečný a neexistuje na svete úplne rovnaký exemplár. Je to zaujímavé, však? Dbáme aj na to, aby bol každý minerál starostlivo vybraný a bez poškodení a aby sa pekne prezentoval vo vašom priestore. Ku kameňom uvadzame informácie o jeho veľkosti, váhe a účinkoch. Fotografie sú bez úprav farieb a sú zachytené pri prirodzenom dennom svetle, takže kameň sa bude vynímať ešte viac pod priamym slnečným svetlom alebo pri okne, než v tmavej miestnosti. Neexistuje teda riziko sklamania z výberu, práve naopak, keď si kameň rozbalíte, odhalíte jeho skrytú krásu a lesk.

Ku každému kameňu poskytujeme podrobné informácie, v ktorých sa dozviete o jeho účinkoch, náleziskách a rôznych farbách a podobách, v akých môže v prírode existovať. Ak máte problém s výberom medzi viacerými kameňmi, dôverujte svojej intuícii.

Čo to znamená? Pozrite si našu ponuku kameňov a vyberte si podľa farby, tvaru, účinkov alebo podľa znamenia, ktorému daný minerál prináleží. 

Alebo si iba skúste predstaviť, kde v domácnosti by sa vám aký kryštáľ pekne vynímal a hľadajte podľa toho.  

Každopádne vám môžeme dať malú radu, krásny čistý krištáľ by nemal chýbať v žiadnej zbierke.