+421 918 727 747

Relaxujte pri svetle sviečok

Najčítanejšie články

Nájdite si u nás svoju dokonalú sviečku pre každú príležitosť. Zvoľte si zo širokej ponuky našich magických, ručne robených sviečok vyrobených z prírodného sójového vosku, obohatených o vôňu zo 100% esenciálnych olejov. Na našom webe nájdete široký výber rôznych druhov sviečok, ktoré dodajú vášmu priestoru príjemnú atmosféru a teplo.

Osviežte svoje zmysly týmito jedinečnými sviečkami, ktoré nielenže vytvoria príjemnú atmosféru, ale tiež doplnia váš priestor harmonickou vôňou, ktorá sa uvoľní pri zapálení. Každá sviečka je výsledkom starostlivého ručného spracovania a drobných detailov, čo z nich robí skutočne špeciálny doplnok do vášho domova alebo darček pre vašich blízkych.

Pálenie sviečok prináša množstvo benefitov.

Vonné sviečky podporujú limbický systém, časť nášho mozgu, ktorá ovplyvňuje naše emócie. Vône ako levanduľa alebo kamilka sú známe svojimi upokojujúcimi vlastnosťami, ktoré redukujú stres a pocity úzkosti.

Náš limbický systém tiež obsahuje pamäť, ktorá je stimulovaná vonnými sviečkami. Lepšia pamäť vedie k efektívnejšiemu time manažmentu, väčšej sústredenosti a ľahšiemu učeniu sa.

Esenciálne oleje sú známe svojimi terapeutickými vlastnosťami. Vonné sviečky obsahujú rôzne esenciálne oleje, ktoré produkujú rovnakú energiu a vôňu, čo prispieva k vytvoreniu príjemnej atmosféry a tepla v prostredí, v ktorom trávite čas.

Ekologické balenie, krásne a starostlivo zabalené sviečky, omamná vôňa a magická sila kryštálov. To je charakteristické pre naše Zenzen sviečky. Vyberte si zo širokej ponuky 15 druhov terapeutických sviečok, pričom každá je zameraná na inú oblasť života. Spolu so 4 rôznymi vôňami a kombináciami rozličných druhov vzácnych kameňov vám budú tieto sviečky nápomocné pri dosahovaní vašich cieľov a pohody. Prajeme vám nezabudnuteľný zážitok
S láskou Zenzen